Onze expertise

ONZE SPECIALISATIE EN ASSORTIMENT

Een greep uit ons assortiment...


Onze sterkte in service en kwaliteit wordt natuurlijk gewaarborgd door ons gamma van premium merken en toestellen, waar door we gegarandeerd telkens een volwaardige en kwaliteitsvolle keuken afleveren. Door de constante evoluerende markt zoeken wij de beste oplossing voor u !


Hieronder kan je alvast een kleine greep uit onze expertise en assortiment vinden. Indien je graag een uitgebreider zicht hebt van ons assortiment of gewoon een specifieke vraag hebt omtrent ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren.

De Sutter Techniek - Kookfornuis

01

Kookfornuizen

Traiteurs, restaurants, etc.

De basis van elke keuken. U kan bij ons terecht voor zowel modulaire fornuizen, als ook fornuizen op gas (al dan niet geautomatiseerd) en elektriciteit. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om via ons met inox maatwerk meubelen te werken met ingebouwde inductiekookplaat, plancha, gasbekkens, etc.


Onze merken: Bonnet / Diamond (Electrolux Lijn)

De Sutter Techniek - Dampkap

02

DAMPKAPPEN

Restaurants, traiteurs, etc.

In uw zaak is de dampkap natuurlijk van essentieel belang. Hierbij is het essentieel dat er goed gekeken wordt naar het af te zuigen debiet, zodat het overeenkomt met grootte van uw dampkap, alsook met de overige toestellen die eronder worden geplaatst. Bij De Sutter Techniek opteren wij altijd voor een ventilator box met een motor die de luchtstroom naar buiten afstaat.


Al onze dampkappen zijn kwalitatief maatwerk.

De Sutter Techniek - Ovens

03

Ovens

Ingebouwd, mobiel, etc.

De Combi Steamer is deze dagen niet meer weg te denken uit uw zaak en vormt een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse bereidingen. Wij proberen deze dan ook zo goed mogelijk te integreren in uw keukens en helpen u ze onderhouden zodat deze optimaal blijven functioneren.


Onze merken:
Leventi / Rational System bij Metos / Unox

De Sutter Techniek - Vaatwasmachine

04

VAATWASMACHINES

Restaurants, traiteurs, etc.

De vaatwas is misschien wel het meest gebruikte toestel van elke keuken, slagerij, traiteur, .... Daarom is het altijd belangrijk dat we samen met de klant goed bekijken welk toestel het best bij zijn of haar zaak past. Bijvoorbeeld bij traiteurs weten we dat de afwas meestal slechts een aantal uur na het event kan gebeuren, waardoor de etensresten vaak hardnekkiger zijn. Dus voorzien wij hen in dit geval altijd van een extra krachtige waspomp. Hierdoor heeft het bord meer contacttijd en weekt de verontreiniging beter los. En zo heeft elke klant een andere behoefte waarvoor we samen de ideale oplossing vinden.


Ons merk: Hobart

Share by: